Bine ati venit la Kinetic Relax Massage

Masaj somatic, masaj de relaxare si masaj medical

Atunci cand suntem sanatosi trebuie sa facem toate eforturile pentru a mentine starea de sanatate.

Ignoranta fata de semnele pe care organismul ni le transmite duce aproape invariabil la boala. Pe scurt devenim o povara pentru noi si pentru familiile noastre.

Noi gandim pozitiv, si credem ca si dumneavoastra veti face la fel, alegand o viata sanatoasa si armonioasa.

Avem si mijloacele si experienta necesara pentru a va ajuta sa va imbunatatiti sau sa va refaceti starea de sanatate.

Va marturisim ca ne plac oamenii si acestia ne indragesc. Zambetul nostru si dorinta de a ajuta vin din suflet si oamenii simt acest lucru. De aceea multi dintre pacienti vin la noi ca la niste prieteni.

Efectele benefice ale masajului au fost atribuite imbunatatirii circulatiei sangelui si limfei, echilibrarii energiei vitale. Din ce in ce mai multe persoane reusesc sa scape de incordarea si stresul cotidian in numai cateva minute petrecute in mainile unui maseur priceput.

       Desi masajul nu poate constitui singur tratamentul unor boli serioase, poate diminua stresul, anxietatea, tensiunea psihica insotita de o anumita incordare a musculaturii, poate constitui un punct important in tratamentul durerilor cronice sau al insomniei. O durere rebela de cap poate sa dispara numai dupa cateva minute de masaj decontracturant al musculaturii gatului si spatelui si de relaxare generala, demonstrand sensul expresiei “mi-a luat durerea cu mana”.Desigur, masajul relaxeaza, dar ajuta si la mentinerea starii de sanatate. Acestea sunt cateva dintre efectele sale:

* cresterea circulatiei locale a sangelui;
* mobilizarea lichidului interstitial, reducerea edemelor;
* prevenirea sau reducerea aderentelor, fibrozelor – prin cresterea elasticitatii tesutului conjunctiv;
* diminuarea durerilor atat prin efecte locale cat si reflexe prin stimularea centrilor nervosi;
* relaxare, obtinerea unei “stari de bine” sau dimpotriva, tonifiere, energizare in functie de ritmul, frecventa, tipul, durata, directia si presiunea miscarilor;
* scaderea contracturii musculare;
* stimularea imunitatii;
* obtinerea unor efecte asupra activitatii organelor interne prin stimulare reflexa.